Voor 16.00 besteld, morgen thuis!

Geen verzendkosten!

Voedingsadvies

Voordat u onze smoothies gebruikt, wilt u natuurlijk precies weten hoe u hiermee uw doel bereikt: slanker, fitter en sterker. Lees verder..

Pure Power

Daar waar andere hersteldranken zich alleen richten op de spieren, richt Pureperform zich met de Pure Smoothie Power op het totale lichaam.

Pure Balance

Pure Smoothie Balance ondersteunt uw afslanktraject en zorgt bij inname van de dagelijkse aanbevolgen dosis voor gegarandeerd resultaat.

Zij gingen u voor!

Lees hier onze referenties, vele mensen gingen u voor! Lees verder..

Geen verzendkosten
Duizenden klanten gingen u voor

Trainers & personal trainers

Klik hier en we nemen contact met u op!

Pureperform presenteert:

Richard Haex, PT te Weert
"Pureperform is de uitstekende toevoeging voor mijn klanten. Het doet wat het belooft, want het helpt actief bij het afslanken en herstelt na de training, maar bovenal heeft Pureperform een verfrissende smaak. Ook dat is dus prima voor elkaar."
Chris Sinnige
Toptrainer en fysiotherapeut Chris Sinnige gebruikt Pureperform voor zijn klanten en topatleten op weg naar de olympische spelen.

Speciaal voor trainers en Personal Trainers heeft Pureperform een sportvoeding concept ontwikkeld dat zich perfect leent voor de gezonde sporters onder ons. Niet alleen maar door de hoogwaardige ingrediënten, maar ook de uitstraling proeft gezond.


Smoothie Boost concept  is meer dan een smoothie en meer dan een shake. Het is een bijzondere wellness smoothie op basis van echt fruit en een hoogwaardige booster*. Bij de keuze van ingrediënten is nog nooit zo ver gegaan in de zoektocht naar perfectie.

 

De kwaliteit ligt niet alleen in het product zelf, maar ook in de volledigheid van de meegeleverde marketingmaterialen. Pureperform levert u alle benodigde middelen om uw klanten een ware smaakervaring te laten beleven.

Bij de start van de verkoop van ons smoothie concept ontvangt u een volledig startpakket compleet met alle ingrediënten tot succes:

-     1 pot ‘Smoothie Boost Power aardbei’

-     1 pot ‘Smoothie Boost Power vanille banaan’

-     1 pot ‘Smoothie Boost Balance vanille mango’

-     1 pot ‘Smoothie Boost Balance bosvruchten’

-     4 bidons

-     A2 posters Pureperform

-     Flyers Pureperform

-     1 Personal Trainer t-shirt

 

Het Smoothie boost concept is regelmatig terug te vinden in media uitingen buiten uw bedrijf. Denk aan: Facebook, www.pure-perform.nl en beurzen.

 

* De booster bestaat uit twee lijnen:

 

Balancelijn

Gebruik de Balancelijn om bewezen af te slanken. Lekker en gezond met weinig calorieën.

  •  Eiwitten

Eiwitten helpen om een positieve energiebalans te vinden.

  •  L-Carnitine

L-Carnitine helpt het lichaam de vetreserves te gebruiken als energie.

  •  Cibulean

Cibulean bevordert het verzadigingsniveau en draagt bij aan gewichtsverlies.

 

Powerlijn

Gebruik de Powerlijn bij een energieke en gezonde levenswijze: easy power.

  •  Eiwitten

Eiwitten zorgen voor spieropbouw, spieronderhoud en spierherstel.

  •  BCAA’s

BCAA’s voorkomen spierafbraak en zorgen voor een verlaging van je vetmassa.

  •  Glucosamine

Glucosamine is een natuurlijke lichaamseigen stof, die de kwaliteit van je kraakbeen verbetert en de afbraak ervan voorkomt.

 

Pureperform maakt gebruik van twee bijzondere ingrediënten. Deze twee ingrediënten staan bekend om hun positieve eigenschappen op gezondheid en welzijn:

  •  Broccoli bevat veel heilzame stoffen en is niet alleen gezond, maar levert een positieve bijdrage bij het voorkomen van diverse aandoeningen en ziekten.
  •  Collageen zorgt ervoor dat je huid er soepel, stevig en jong uitziet. Door collageen in te nemen, zorgt u voor een huidverzorging van binnenuit. Dit levert duidelijkere resultaten op dan wanneer u het aanbrengt als crème.

 

Pureperform: feel good in a healthy body

Nick Z.
"Na goede resultaten met een voedingscursus is mij geadviseerd om door te gaan met de producten van Pureperform. Na de eerste shake was ik verkocht vanwege de lekkere smaak. En tegelijkertijd werd mijn t- shirt strakker en strakker."
Lees de testimonials over Pureperform. Vele mensen gingen u al voor!

Check de verkooppunten bij jou in de buurt!

Klik hier
[profiler]
Memory usage: real: 26214400, emalloc: 25742536
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem