Voor 16.00 besteld, morgen thuis!

Geen verzendkosten!

Voedingsadvies

Voordat u onze smoothies gebruikt, wilt u natuurlijk precies weten hoe u hiermee uw doel bereikt: slanker, fitter en sterker. Lees verder..

Pure Power

Daar waar andere hersteldranken zich alleen richten op de spieren, richt Pureperform zich met de Pure Smoothie Power op het totale lichaam.

Pure Balance

Pure Smoothie Balance ondersteunt uw afslanktraject en zorgt bij inname van de dagelijkse aanbevolgen dosis voor gegarandeerd resultaat.

Zij gingen u voor!

Lees hier onze referenties, vele mensen gingen u voor! Lees verder..

Vóór 16.00 besteld, morgen thuis
Geen verzendkosten
Duizenden klanten gingen u voor

Smoothie Boost Power

Pure Smoothie Power

Direct na de training heeft uw lichaam behoefte aan hoogwaardige voedingsstoffen. Daar waar andere hersteldranken zich alleen richten op de spieren, richt Pureperformr zich met Pure Smoothie Power op het totale lichaam. Door het toevoegen van Broccoli extracten en stukjes gedroogd fruit is het Pureperform gelukt om een echte smoothie te maken, in plaats van de gebruikelijke eiwitshake. Ervaar zelf het verschil.

 

Onze ingrediënten

 

Eiwitten en BCAA’s

Pureperform heeft gekozen voor de hoogste kwaliteit eiwittenmix. De eiwitten hebben verschillende opnametijden, zodat het lichaam ze optimaal kan verwerken. Daarnaast zijn de drie voor het lichaam essentiële aminozuren (BCAA’s) toegevoegd.

 

Collageen

Daarnaast is gekozen voor het gebruik van speciale micro collageen peptiden (CollaPep®). Collageen is het hoofdbestanddeel (70%) van huid, haar en nagels. Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Dit is een van de redenen van huidveroudering.

 

Chondroitine en Glucosamine

Glucosamine en Chondroitine zijn de belangrijke onderdelen van je gewrichten. Pureperform heeft gekozen voor de sulfaatvorm. Dit is de meest potente vorm van deze stoffen.

 

Broccoli

Broccoli is dè wondergroente onder de groenten en is rijk aan antioxidanten. Broccoli staat algemeen bekend om zijn gezonde bestanddelen. U profiteert van de voordelen van broccoli, zonder dat de smaak wordt beïnvloed.

 

Echte stukjes fruit

Gevriesdroogde stukjes echt fruit!

 

Stevia

Pure Smoothie Power is gezoet met de natuurlijke zoetstof Stevia. Stevia is een plant die voornamelijk groeit in de Amazone. Deze wordt door de inheemse bevolking al eeuwenlang gebruikt als natuurlijk zoetmiddel.

Nick Z.
"Na goede resultaten met een voedingscursus is mij geadviseerd om door te gaan met de producten van Pureperform. Na de eerste shake was ik verkocht vanwege de lekkere smaak. En tegelijkertijd werd mijn t- shirt strakker en strakker."
Lees de testimonials over Pureperform. Vele mensen gingen u al voor!

Check de verkooppunten bij jou in de buurt!

Klik hier