Voor 16.00 besteld, morgen thuis!

Geen verzendkosten!

Voedingsadvies

Voordat u onze smoothies gebruikt, wilt u natuurlijk precies weten hoe u hiermee uw doel bereikt: slanker, fitter en sterker. Lees verder..

Pure Power

Daar waar andere hersteldranken zich alleen richten op de spieren, richt Pureperform zich met de Pure Smoothie Power op het totale lichaam.

Pure Balance

Pure Smoothie Balance ondersteunt uw afslanktraject en zorgt bij inname van de dagelijkse aanbevolgen dosis voor gegarandeerd resultaat.

Zij gingen u voor!

Lees hier onze referenties, vele mensen gingen u voor! Lees verder..

Vóór 16.00 besteld, morgen thuis
Geen verzendkosten
Duizenden klanten gingen u voor

Smoothie Boost Balance

Pure Smoothie Balance: direct na de training of gewoon als tussendoortje

Pure Smoothie Balance ondersteunt uw afslanktraject en zorgt bij inname van de dagelijks aanbevolen dosis voor gegarandeerd resultaat. * Dit is wetenschappelijk aangetoond.

 

Maximale prestaties, minimale calorieën

 

Direct na de training heeft uw lichaam behoefte aan hoogwaardige, caloriearme voedingsstoffen. Daar waar andere hersteldranken zich alleen richten op de spieren, richt Pureperform zich met de Pure Smoothie Balance op het totale lichaam. Door het toevoegen van Broccoli extracten en echte stukjes gedroogd fruit is het Pureperform gelukt een echte smoothie te maken, in plaats van de gebruikelijke eiwitshake. Ervaar zelf het verschil!

 

Onze ingrediënten

 

Eiwitten en BCAA’s

Pureperform heeft gekozen voor de hoogste kwaliteit eiwittenmix. De eiwitten hebben verschillende opnametijden, zodat het lichaam ze optimaal kan verwerken. Daarnaast zijn de drie voor het lichaam essentiële aminozuren (BCAA’s) toegevoegd.

 

L-Carnitine

Het gebruik van het aminozuur L-Carnitine voor nog meer resultaat.

 

Collageen

Daarnaast is gekozen voor het gebruik van speciale micro collageen peptiden (CollaPep®). Collageen is het hoofdbestanddeel (70%) van huid, haar en nagels. Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Dit is één van de redenen van huidveroudering.

 

Chroom Picolinaat

Chroom Picolinaat draagt bij aan het in balans houden van de bloedsuiker spiegel. ** Dit is wetenschappelijk aangetoond.

 

**Bron: EFSA HEALTHCLAIM CHROMIUM behoud van een normale bloedsuiker spiegel 2010;8(10):1732, 2011;9(6):2203 Commission Regulation (EU) 432/2012 of 16/05/2012

 

Broccoli

Broccoli is dè wondergroente onder de groenten en is rijk aan antioxidanten. Broccoli staat algemeen bekend om zijn gezonde bestanddelen. U profiteert van de voordelen van broccoli, zonder dat de smaak wordt beïnvloed.

 

Cibulean en Inuline vezel

Cibulean® (micronized Konjac Mannan) heeft bij inname van de dagelijks aanbevolen dosis wetenschappelijk aangetoond het lichaamsgewicht te verminderen. Dit is door een onafhankelijke groep van gerenommeerde wetenschappers en door de EFSA (Europese voedsel en waren autoriteit) vastgesteld.***

 

Inuline is een water oplosbare vezel. Een mens heeft volgens onderzoek minstens 15 gram vezels per dag nodig voor een normale gezonde lichaamsfunctie. Veel mensen komen hier niet aan. Daarom hebben we aan de formule extra vezels toegevoegd.

 

***Bron: EFSA HEALTHCLAIM Konjac Mannan (Glucomannan) en afname van het lichaamsgewicht (ID 854, 1556, 3725)

 

Echte stukjes fruit

Gevriesdroogde stukjes echt fruit!

 

Stevia

Pure Smoothie Balance is gezoet met de natuurlijke zoetstof Stevia. Stevia is een plant die voornamelijk groeit in de Amazone. Deze wordt door de inheemse bevolking al eeuwenlang gebruikt als natuurlijk zoetmiddel.

Nick Z.
"Na goede resultaten met een voedingscursus is mij geadviseerd om door te gaan met de producten van Pureperform. Na de eerste shake was ik verkocht vanwege de lekkere smaak. En tegelijkertijd werd mijn t- shirt strakker en strakker."
Lees de testimonials over Pureperform. Vele mensen gingen u al voor!

Check de verkooppunten bij jou in de buurt!

Klik hier