Voor 16.00 besteld, morgen thuis!

Geen verzendkosten!

Voedingsadvies

Voordat u onze smoothies gebruikt, wilt u natuurlijk precies weten hoe u hiermee uw doel bereikt: slanker, fitter en sterker. Lees verder..

Pure Power

Daar waar andere hersteldranken zich alleen richten op de spieren, richt Pureperform zich met de Pure Smoothie Power op het totale lichaam.

Pure Balance

Pure Smoothie Balance ondersteunt uw afslanktraject en zorgt bij inname van de dagelijkse aanbevolgen dosis voor gegarandeerd resultaat.

Zij gingen u voor!

Lees hier onze referenties, vele mensen gingen u voor! Lees verder..

Vóór 16.00 besteld, morgen thuis
Geen verzendkosten
Duizenden klanten gingen u voor

Pureperform Klantenservice

Bestellen

Waar kan ik mijn product laten bezorgen?

U kunt uw bestelling overal in Nederland laten bezorgen.


Wat kost thuisbezorging?

Pureperform maakt gebruik van PostNL. Bij iedere verzending betaalt u de standaard portokosten van €6,95. Bij orders van €75,- of meer zijn de verzendkosten gratis!


Hoe verloopt de communicatie na een bestelling?

Nadat u een bestelling geplaatst heeft, ontvangt u direct een e-mail ter bevestiging. Daarna ontvangt u nog een e-mail wanneer uw bestelling wordt verzonden.

 

Retourneren

Wanneer mag ik mijn product retourneren?

Binnen een termijn van acht dagen is het wettelijk verplicht dat u een onbeschadigd artikel mag retourneren zonder dat daarvoor kosten in rekening worden gebracht. Ook als uw product beschadigd aankomt mag u het direct retourneren.


Hoe stuur ik een product retour?

Bij het retourneren van een product is het belangrijk dat u het product goed verpakt in de originele verpakking. Zend ook de originele, meegezonden factuur mee terug. Zodoende kan Pureperform snel uw geld terugstorten. U kunt het als pakket terugsturen via het postkantoor of postagentschap bij u in de buurt.


Waar kan ik mijn product naartoe retour sturen?

Pureperform

Gravelandstraat 66

1131 JK Volendam

Telefoon: 0299-323225

Telefoon 2:06-24287365

Nick Z.
"Na goede resultaten met een voedingscursus is mij geadviseerd om door te gaan met de producten van Pureperform. Na de eerste shake was ik verkocht vanwege de lekkere smaak. En tegelijkertijd werd mijn t- shirt strakker en strakker."
Lees de testimonials over Pureperform. Vele mensen gingen u al voor!

Check de verkooppunten bij jou in de buurt!

Klik hier