Voor 16.00 besteld, morgen thuis!

Geen verzendkosten!

Voedingsadvies

Voordat u onze smoothies gebruikt, wilt u natuurlijk precies weten hoe u hiermee uw doel bereikt: slanker, fitter en sterker. Lees verder..

Pure Power

Daar waar andere hersteldranken zich alleen richten op de spieren, richt Pureperform zich met de Pure Smoothie Power op het totale lichaam.

Pure Balance

Pure Smoothie Balance ondersteunt uw afslanktraject en zorgt bij inname van de dagelijkse aanbevolgen dosis voor gegarandeerd resultaat.

Zij gingen u voor!

Lees hier onze referenties, vele mensen gingen u voor! Lees verder..

Vóór 16.00 besteld, morgen thuis
Geen verzendkosten
Duizenden klanten gingen u voor

Calorie behoefte

Bereken je caloriebehoefte aan de hand van de harris benedict formule. Met behulp van je lichaamsgewicht, lengte, leeftijd en geslacht kun je met de harris benedict formule je dagelijkse caloriebehoefte bepalen. Deze bestaat uit de ruststofwisseling plus de energie die je nodig hebt voor al je activiteiten. Wil je afslanken, ga dan 20 tot 30% onder het berekende aantal calorieën zitten. Wil je spiergroei, neem dan minimaal het aantal berekende calorieën, of het liefst 10 tot 20% daarboven.

 

Klik hier om je caloriebehoefte te berekenen

Nick Z.
"Na goede resultaten met een voedingscursus is mij geadviseerd om door te gaan met de producten van Pureperform. Na de eerste shake was ik verkocht vanwege de lekkere smaak. En tegelijkertijd werd mijn t- shirt strakker en strakker."
Lees de testimonials over Pureperform. Vele mensen gingen u al voor!

Check de verkooppunten bij jou in de buurt!

Klik hier